Vyhlašujeme soutěž Pět klíčů ke zdraví

Venkovský prostor o.p.s. a Nadační fond Albert vyhlašují soutěž pro pedagogické pracovníky všech typů škol a další odborníky zaměřenou na tvorbu námětů na didaktické pomůcky do mateřských škol pod názvem "Pět klíčů ke zdraví".

Zadáním soutěže je vytvoření návrhu didaktické pomůcky z oblasti zdraví, která pomůže dětem v mateřských školách pochopit zásady správného stravování jako součást zdravého životního stylu.

 

Až 5 nejlepších námětů bude odměněno finanční částkou 2.000 Kč/jeden námět formou autorského honoráře.

 

Pro další výherce jsou připraveny věcné ceny vzdělávacího projektu Zdravá pětka 10x společenská hra Košík plný rozumu, 10x kuchařka Zdravé pětky


Pro účast v soutěži je nutné se registrovat v uživatelském systému internetových stránek inovativni-vyuka.cz. K tomu účelu klikněte na uvedených stránkách tlačítko "Registrovat" vlevo pod políčky pro přihlášení uživatele. Po vyplnění registračního formuláře vám bude na uvedenou e-mailovou adresu doručena aktivační zpráva. Po aktivaci účtu se přihlásíte do uživatelského systému stránek inovativni-vyuka.cz a v sekci "Akce/ semináře" se zaregistrujete do soutěže. Zde naleznete také veškeré bližsí informace potřebné k účasti v soutěži.

 

Vyhlášení soutěže proběhne dne 20. června 2014 na internetových stránkáchwww.venkovskyprostor.czinovativni-vyuka.czzdrava5.cz.

« Zpět na novinky17.04.2014,
Leták k soutěži v JPG